Om Daniel Ekman

Jag är utbildad idrottskonsulent på Bosön med inriktning friskvård och tränarskap. Min styrka är långdistanslöpning, där min bästa meriter är 30.33 på 10km.

Daglig dags arbetar jag som idrottslärare i Åkarp. Jag tränar även Johan Larsson som är en av Sveriges bästa löpare. Nyligen tog han en 4e plats på Nordiska mästerskapen på Island och var då bäste svensk. Jag håller även i två löpgrupper. En i Lund som du kan läsa mer om på: "Ekmans löpare i Lund" men även en i Malmö som organiseras av Malmö Löparförening. Jag organiserar även Lundaloppet, personlig tränare till privatpersoner och företag. Jag är även ansvarig för löpträningen under vissa veckor i Portugal och Thailand för Springtimeresor. Jag har även arbetat som Nikeambassadör i 10 år.

Min styrka som tränare är att jag är pedagogisk och inspirerande, om med min kunskap lyckas jag få mina adepter att uppnå sina mål.

Mina uppdragsgivare är och har bland annat varit Tetra Pak, Länsförsäkringar, Straumann, Trafikverkets Fritidsförbund och som PT för Johan Wester och Ann Heberlein inför Lundaloppet 2010. Under 2013 har jag hjälpt Paula Vendel med hennes träning inför IRONMAN Kalmar.

 

 

 


Powered by Joomla!. Designed by: joomla themes free domain reseller Valid XHTML and CSS.